Lidmaatschap


Lidmaatschap

De vereniging is opgericht in 1994 door een aantal enthousiaste mensen die vonden dat er voor ponyrijdende kinderen in Ossendrecht iets gedaan moest worden. Uit dit initiatief zijn ponyclub De Duinruitertjes en later ook de rijvereniging De Duinruiters ontstaan.

Je kunt lid worden van de ponyclub als je in het bezit bent van een eigen pony, of van een verzorgpony gebruik mag maken (kleiner dan 1.57 m). Je kunt lid worden van de Rijvereniging als je in het bezit bent van een eigen paard of verzorg paard.

Contributie

Voor het lidmaatschap betaal je contributie voor een jaar. Het is ook mogelijk om alleen zomer- of winterlid te worden. Je betaalt dan een lagere contributie. Een evt. volgend lid binnen het gezin betaalt een gereduceerd tarief.  Bij het lidmaatschap van de ponyclub horen ook de wekelijkse clublessen.
Leden van de rijvereniging hebben deze mogelijkheid niet, maar betalen dan ook minder contributie.

Als lid van de PC club & RV verenging ben je automatisch lid van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). Onze vereniging behoort tot de kring West-Brabant.

Neem contact op met een van de bestuursleden voor een proefles of inschrijfformulier. De contactgegevens staan vermeldt onder het tabblad bestuur.